veertiende reisverslag vanuit Spanje.
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Rob
04 Mei 2013 | Spanje, San Sebastian
04 Mei 2013 - 21:34
Angela:
Hee bikkel,
Wat ben je al ver weg en dat ondanks je zere pootje! Vervelend zo.n blessure. Hopelijk trekt het gauw bij! Lijkt wel een zweepslag. Rustdagje inlassen?
Wij nu in Lissabon aan de wandel met heerlijk weer.
Succes daar!
Groet....Angela -
05 Mei 2013 - 09:12
Marjan En André:
Hoi Rob, echt erg vervelend van je been. Ik geef Angela gelijk hoor. Als ik jou was zou ik een rustdagje inlassen en ik ben bang wel twee. Gun het in elk geval even de tijd om bij te trekken.....
Nou, het beste met je been en tot het volgende verslag!
André en Marjan :-)
05 Mei 2013 - 18:02
Jelle En Anja:
Hoi Rob,
Wat een mooie reis en wat kom je veel aardige mensen tegen!
Ik ben het ook met de voorgaande sprekers eens. Je bent al zover gekomen. Loop de zaak dan niet kapot. Je bent al in Spaans Baskenland! Een paar dagen rust kan dan gen kwaad.
Veel succes!
Jelle en Anja -
08 Mei 2013 - 21:56
Ed:
Ha die Rob,
Wat een pech met die horrelpoot zeg...Hopelijk wordt het beter bij het naderen van het bedevaartsoord.
Ook fijn om te lezen dat je de techniek hebt omarmd en het nieuwe dienstvak LDE (logistieke dienst elektrotechniek) hebt uitgevonden. Ik zie een gouden toekomst voor jou als telefoon technicus ;)
De assautopbouw is inmiddels gereed en morgen barst het feest los. Jij raadt nooit wie mijn date is voor donderdag...
He oud, gun het pootje rust, dan blijft het hopelijk een leuke wandeltocht.
Ik zal aan je denken als ik morgen aan een glaasje wijn zit.
Ed