derde poging verslag 10 vanuit Le Porche - Reisverslag uit Nieuw Den Helder, Nederland van Rob Putten - WaarBenJij.nu derde poging verslag 10 vanuit Le Porche - Reisverslag uit Nieuw Den Helder, Nederland van Rob Putten - WaarBenJij.nu

derde poging verslag 10 vanuit Le Porche

Blijf op de hoogte en volg Rob

01 Januari 1970 | Nederland, Nieuw Den Helder

Vandaag aangekomen in Le Porche ter hoogte van Bordeaux. Klein dorp, geen camping maar wel een kleine caravan achter het stadhuis voor pelgrimsgangers. Handig dus en douchen bij de voetbalclub. Gisteren overnacht in een hostel in Lacanau Ocean. Erg gezellig en net zo duur als een camping. De dag ervoor illegaal (zeer licht) geslapen in het bos van Hourtin Plage omdat de camping die open zou toch niet open was. In Soulac sur Mer door een oude vrouw de kerk in gesleurd om de zegen te krijgen voor mijn tocht. Wel apart maar een beetje raar. Vanochtend mijn eerste paar schoenen weggegooid want de zolen waren bijna weg. Ook afscheid moeten nemen van een broek. In een plakkaat hars op een boomstam gaan zitten. ( rook wel lekker ). Dadelijk een blik raviolli eten en morgen weer lekker aan de wandel.

• 26 April 2013 - 19:35

Marjan En André:

Hoi Rob,
    Terwijl jij bij de voetbalclub stond te douchen was Sayka bij ons op de zweefvliegclub. Heel leuk feest geweest. Extra groeten van jou via Sayka ontvangen. Leuk en dank! Op naar het volgende traject.
    André en Marjan

• 29 April 2013 - 14:53

Nils:

Hoi Rob, en op de zweefvliegclub had ik bijna een date met Sayka voor het Assaut. Succes Nils

Rob

Ik ben gehuwd met Sayka van Putten en we hebben twee dochters en een zoon. Ik ben op 1 december 2012 met functoneel leeftijds ontslag gegaan nadat ik bijna 38 jaar heb gewerkt bij de Koninklijke Marine. Ik hou van wandelen en ga daarom op 1 april beginnen aan een wandeltocht naar Santiago de Compostella in Spanje. Ik vertrek vanuit Den Helder en hoop eind juni, begin juli aan te komen.

Actief sinds 06 Maart 2013
Totaal aantal bezoekers 22065