vijfde verslag vanuit Frankrijk. - Reisverslag uit Ons-en-Bray, Frankrijk van Rob Putten - WaarBenJij.nu vijfde verslag vanuit Frankrijk. - Reisverslag uit Ons-en-Bray, Frankrijk van Rob Putten - WaarBenJij.nu

vijfde verslag vanuit Frankrijk.

Blijf op de hoogte en volg Rob

01 Januari 1970 | Frankrijk, Ons-en-Bray

Het weer was bij mijn vertrek uit Roeselare zeer slecht en op mijn route richting Menen was geen camping beschikbaar. Daarom besloot ik met de trein van Roeselare naar Lille te gaan en daar verder te lopen. Aangekomen in Lille ben ik bij het toeristenbureau gaan vragen waar een camping was. De dichtstbijzijnde was in Merignies zo'n 20 km verderop. Gelukkig was het weer opgeknapt en naa een aantal uren lopen kwam Merignies in zicht. De camping was klein en het sanitair op z'n Frans zal ik maar zeggen. Gelukkig had de enige douche wel warm water. Slippers aanhouden en niet tegen de wanden leunen leek mij een goede regel. Lekker geslapen ondanks wat buien. De volgende ochtend richting Arras. In Bois Bernard zat mijn looptijd erweer op. Uiteraard ook hier geen camping. Uiteindelijk een dame aangesproken welke in haar tuin bezig was met de vraag of ik mijn tentje in haar tuin mocht opzetten. Ze dacht dat het wel kon maar riep toch haar man er even bij. Beatrice en Bruno waren erg enthousiast over mijn tocht dat ze meteen instemden. Toen ik mijn tentje wilde gaan opzetten vond Bruno dat ik beter in de blokhut kon gaan slapen vanwege de kou en regen. Maar eerst een biertje. Dat zou ik vast wel lusten. Ook mee eten en douchen was vanzelfsprekend. Samen naar de Fritterie om patat en hamburgers te halen. Het werd een hele gezellige avond waarbij mijn Frans zeker zo goed klonk als hun Engels. omdat ze graag uitslapen heb ik s' avonds al afscheid genomen. Bruno heeft voor mij ook nog het adres van de camping Municipal in Arras gehaald. Mijn einddoel voor de volgende dag.

• 15 April 2013 - 16:31

Foppe En Petra:

Leuk man dat er zoveel gastvrije mensen zijn!!!

Rob

Ik ben gehuwd met Sayka van Putten en we hebben twee dochters en een zoon. Ik ben op 1 december 2012 met functoneel leeftijds ontslag gegaan nadat ik bijna 38 jaar heb gewerkt bij de Koninklijke Marine. Ik hou van wandelen en ga daarom op 1 april beginnen aan een wandeltocht naar Santiago de Compostella in Spanje. Ik vertrek vanuit Den Helder en hoop eind juni, begin juli aan te komen.

Actief sinds 06 Maart 2013
Totaal aantal bezoekers 22051