vierde verslag vanuit Frankrijk. - Reisverslag uit Izernac, Frankrijk van Rob Putten - WaarBenJij.nu vierde verslag vanuit Frankrijk. - Reisverslag uit Izernac, Frankrijk van Rob Putten - WaarBenJij.nu

vierde verslag vanuit Frankrijk.

Blijf op de hoogte en volg Rob

01 Januari 1970 | Frankrijk, Izernac

Inmiddels een aantal dagen verder en inmiddels gearriveerd in Frankrijk aan de westkust ter hoogte van Beauvoir sur Mer. In Rouselare, mijn volgende bestemming na Brugge was geen camping te vinden. Dus dan maar aanbellen bij een boerderij. Bij boer Johan was het raak. Het regende inmiddels fors en het leek hem beter dat ik in de koeienstal op de hooizolder zou slapen. Zo gezegd zo gedaan. Via een smal laddertje omhoog in 't hooi. Ik vroeg gaan slapen want de boer zal wel weer vroeg in de stal zijn dacht ik. Niets was echter minder waar Toen ik dw volgende ochtend om half negen vertrok lag de boer nog op een oor volgens de knecht die net het erf op kwam kopen. Als je nou denkt dat 80 koeien en kalveren s' nachts gaan slapen. Nee dus. Het leek wel of ze een feestje hadden. De hele nacht loeien en ontzettend veel scheiten. Gelukkig stonk het maar een klein beetje zodat de mestlucht al na drie dagen uit mijn bepakking was verdwenen. Ondanks de herrie en stank toch heerlijk geslapen terwijl de regen kletterde op het dak van de stal.

• 15 April 2013 - 16:15

Nils Van Eck:

Viva la France, la dolce vita. Parlez vous france? Veel plezier, het mooie weer is hier ook gearriveerd, gisteren een kleine 18 graden, ik heb lekker in de tuin gezeten met Tip. Succes!

• 15 April 2013 - 16:28

Nils:

Beauvoir sur Mer (?) Je schiet lekker op Rob!

• 15 April 2013 - 18:59

André En Marjan:

Ha ha, ik heb er enigszins beeld bij hoor Rob. Niets voor mij!

Rob

Ik ben gehuwd met Sayka van Putten en we hebben twee dochters en een zoon. Ik ben op 1 december 2012 met functoneel leeftijds ontslag gegaan nadat ik bijna 38 jaar heb gewerkt bij de Koninklijke Marine. Ik hou van wandelen en ga daarom op 1 april beginnen aan een wandeltocht naar Santiago de Compostella in Spanje. Ik vertrek vanuit Den Helder en hoop eind juni, begin juli aan te komen.

Actief sinds 06 Maart 2013
Totaal aantal bezoekers 22055