tweede verslag. van Castricum tot Maassluis.
Blijf op de hoogte en volg Rob
06 April 2013 | Nederland, Nieuw Den Helder
06 April 2013 - 09:02
Marjan Bosse:
Hoi Rob, wat goed dat je inmiddels al zo ver bent gekomen zeg. Leuk dat het zo gezellig was bij Nils en Tip. Kan ik me niets bij voorstellen..... ha ha. Grapje Nils! Op naar de eerste grens overschrijding!! -
06 April 2013 - 09:10
Joyce:
Hoi Rob, Via Marjan ben ik op je site met reisverslagen terecht gekomen. Wat leuk om te lezen. Gelukkig schijnt de zon ook wat meer en binnenkort gaat het kwik ook weer wat stijgen. Je bent behoorlijk verwent met al dat Chinese eten de afgelopen dagen maar dat loop je er ook vast wel weer vanaf. Ook wel grappig om te zien dat na je verslag een advertentie over Weight Watchers staat geplaatst! ;-) Geniet van je reis en ik blijf je volgen! -
06 April 2013 - 09:15
Vincent Ter Rele:
Dat je aan zo'n oude pelgrimstocht bent begonnen Respect voor je en volhouden hoef ik niet te zeggen je bent altijd al een volhouder geweest -
06 April 2013 - 09:27
Foppe En Petra:
He Rob wat leuk om je zo te volgen, ga ik zeker blijven doen. Het weer word idd beter, dus straks heerlijk met je hoofd in de zon, he sukses met je tocht!!!! -
06 April 2013 - 10:02
Bianca:
Hallo Rob, via Facebook kwam ik hier terecht. Wat een uitdaging om deze reis aan te gaan! Ik wens je heel veel succes en warmere nachten toe (maar die zijn in aantocht). Zet 'm op. Wordt vast een mooie en inspirerende tocht! Groetjes, Bianca -
06 April 2013 - 12:46
Marijke:
Hoi Rob, wat leuk weer een verslagje van je te lezen. Bijna bij de grens! Lieve groet, Marijke en Bert.
Bert heeft samen met z'n klas jouw eerste verslag gelezen en over jou verteld. Ze willen je volgen via waarbenjij.nu. Veel bewonderaars dus. Voel je niet onder druk gezet.....haha ;-D -
06 April 2013 - 17:25
Erik:
Hoi Rob,
Heb je verslag gelezen, leuk om het zo terug te lezen hoor. Het is nu zaterdag en de zon schijnt al de hele dag dus tijd voor de zonnebrand!
Succes de komende maanden, als je terug bent zijn we getrouwd hoor.
Groetjes Wendy & Erik -
06 April 2013 - 19:48
Simone Troost:
Hoi Rob,
Heb je verslag net gelezen nadat Sayka me daar op gewezen heeft. Leuk om te lezen! Je hebt in die paar dagen toch al heel wat beleefd. Ik vind het nog steeds een enorme uitdaging die je bent aangegaan. Zelf heb ik vandaag met Sayka een stuk gelopen zoals je weet- ik denk ruim 13 km- om te oefenen voor volgende week en ik vond dat al heel wat.
Ik wil je dan ook veel succes wensen voor de rest van de tocht en hopelijk wordt het ook eens iets warmer!
Simone Troost -
07 April 2013 - 12:38
Hans Bos:
Hoi Rob,
Je gaat de goeie kant op en naar beter weer!!
Wij zijn weer terug uit Torremolinos en hebben het er heerlijk gehad.
Loop ze!! -
08 April 2013 - 17:07
Ton:
Hey Rob, erg leuk om jou zo te kunnen volgen tijdens je reis.
Veel succes met deze mooie uitdaging en gelukkig loop je het mooie weer tegemoet.
Groetjes, Ton en Geertje -
12 April 2013 - 11:18
Ed Sikkema:
En ik maar denken dat je met een zware tocht bezig bent en dat je afvalt van al dat crisisvoedsel! Gewoon Chinees en Thais, pure verwennerij. Pas op dat je straks niet over de finish hoeft te worden gerold, haha.
Ga zo door, groetjes Ed.